---

Tieteestä / Pseudotieteet / Kuinka tulla revisionistitutkijaksi

Tekijä: Michael Philips [topcat@igc.apc.org]. Postitettu 3.1.1996 uutisryhmään alt.revisionism.
(Käännetty ja julkaistu tällä sivulla ilman tekijän lupaa. Jos joku tietää tekijän toimivan osoitteen, ilmoittakoon minulle.)

---

Selailemalla jonkin aikaa alt.revisionismin viestejä olet ehkä jo huomannut kuinka tulla juutalaisvainojen revisionistiksi. Se on helppoa. Jos harkitset sellaiseksi ryhtymistä, niin voit vakuuttua, ettei siihen tarvita mitään valmisteluja tai tutkimustyötä. Seuraat vain näitä allaolevia ohjeita, kuten uutisryhmän revisionistit ovat tehneet, ja olet pian huijaamassa itseäsi luulemaan, että joku ottaa sinut vakavasti ja että olet urheasti taistelemassa jonkin määrittelemättömän ja epäuskottavan salaliiton pahoja voimia vastaan.

 1. Sumua ja usvaa
  Älä koskaan esitä todisteita väitteillesi. Suhtaudu todisteiden pyytämiseen kuin Dracula krusifikseihin. Tee mitä tahansa välttyäksesi siltä. Syydä loukkauksia. Vaihda aihetta. Sekoita asiaa. Naura pilkallisesti. Väitä jo antaneesi todisteet tai että joku toinen antoi ne. Mutta älä koskaan esitä todisteita itse (paitsi jos liität siihen mukaan jonkin epätäydellisen tai käsittämättömän sitaatin).

 2. Kruuna - minä voitan, klaava - sinä häviät
  Vaadi, että koko todistusaineisto holokaustin puolesta täytyy todistaa aidoksi (samalla väistät kaiken keskustelun siitä, mitä todistamiseen vaadittaisiin) ja vaadi myös, että kaikki perustelemattomat väitteesi täytyy todistaa vääriksi. Tällä tavalla todistamisen taakka ei ole koskaan sinulla. (alun perin Mike Steinin viestistä)

 3. Hei, minä olen krematoinnin asiantuntija
  Väitä, ettei Auschwitzin 52 polttouunilla ollut mahdollista polttaa 4756 ruumista päivässä, koska nykyisillä krematorioilla ei ole sellaista kapasiteettia. Kun sinulle huomautetaan, ettei nykyisiä krematorioita voi verrata leireillä käytettyihin useistakin syistä - esim. arkkuja ei käytetty, samalla kertaa voitiin polttaa useampi ruumis, jne. - jätä tämä huomiotta ja toista väitteesi.

 4. Ja lisäksi olen kemisti!
  Esitä epäilyksiä ja väitteitä Zyklon B:n, Auschwitzin kaasukammioissa ihmisten tappamiseen käytetyn kaasun ominaisuuksista. Väitä esimerkiksi, että Zyklon B ei ole ihanteellinen aine joukkokaasutuksiin ja ettei natsien olisi siksi kannattanut käyttää sitä ja näin ollen he eivät käyttäneet sitä.

  Vielä parempi, jos väität etteivät he voineet käyttää sitä, koska murhaamisen jälkeen kammioihin jäänyt kaasu olisi tappanut jokaisen ruumiiden poisvientiä yrittäneen. Kun joku selittää sinulle (lukuisia kertoja) että joissakin kammioissa oli tehokas tuuletusjärjestelmä kaasun poistamiseksi ja toisissa tapauksissa kammioihin mentiin kaasunaamarit päällä, väitä että tuuletuksesta huolimatta kammioihin olisi jäänyt tarpeeksi kaasua tappamaan sisäänmenijät.

  Heiluttele DuPontin esitettä karkottaaksesi ympäriltäsi ne, jotka tuntevat kemiaa paremmin kuin sinä. Väitä, että kaasun tuulettaminen aiheuttaisi ongelmia tuulen alapuolella oleville. Kun joku selittää sinulle kaasun olevan ilmaa kevyempää, vetäydy keskustelusta joksikin aikaa, vaihda aihetta tai valita kuinka loukkaavia sanoja sinua vastaan on ehkä käytetty.

 5. Haukku tekee haavan
  Jos joudut vastakkain sellaisten todisteiden ja perusteiden kanssa, joita et voi kumota, voit aina perääntyä valittamalla vastapuolen kielenkäytöstä. Jos he sanovat esimerkiksi "olen jo selittänyt, että kaasua ei tarvita niin paljon ihmisten kuin täiden tappamiseen ja siksi kaasukammioiden seinissä on vähemmän syanidijäämiä kuin desinfiointikammioiden seinissä, senkin ääliö", voit vastata valittamalla sanan "ääliö" käytöstä.

  Voit itse asiassa väistellä melkoisen osan vakavasta keskustelusta käyttämällä paljon aikaa luennoimalla alentuvasti uutisryhmäläisille heidän ikävästä kielenkäytöstään. Mutta tämä menetelmä ei sovi kovinkaan hyvin uskottavuuden lisäämiseen. Saatat pitää itseäsi välituomarina sosiaalisessa diskurssissa, mutta itse asiassa näytät enemmän asuntolan emännältä, joka yrittää hyörinnällään saada pikku partiolaiset käyttäytymään kunnolla.

 6. Ai anteeksi, söin juuri viimeisen
  Väitä, ettei juutalaisia ja muita vankeja näännytetty nälkään tarkoituksella, vaan että he olivat ruokapulan uhreja kuten kaikki muutkin. Kun huomautetaan, etteivät leirien vartijat tai leirien lähistöjen asukkaat kuolleet nälkään, väitä vain ettei se todista minkään tarkoituksellisen nälkiinnyttämispolitiikan olemassaoloa ja koska ei ole olemassa yhtään asiakirjaa, johon olisi kirjattu määräys vankien nälkään tappamisesta, niin silloin nälkään tappamista ei tapahtunut.

 7. Loputon "mitä se tarkoittaa?"-kierre
  Yritä pitää vastapuoli hämmentyneenä muuttamalla ja kyseenalaistamalla jatkuvasti sanojen merkityksiä. Esimerkiksi kun vastaväittäjä sanoo historioitsijoiden olevan yleisesti yhtä mieltä, että Auschwitzin kaasukammioissa tapettiin miljoona juutalaista, voit kysyä mitä hän tarkoittaa "historioitsijalla" tai "juutalaisella" tai "yhtä mieltä olemisella".

  Vaihtoehtoisesti, kun joudut vastatusten todisteiden kanssa, joiden mukaan Himmler vaati juutalaisten "ausrottenia", voit väittää ettei "ausrotten" oikeasti tarkoita hävittämistä. Kun saksan sanakirjat ja uutisryhmän saksaa puhuvat osoittavat väitteesi vääräksi, jätä ne huomiotta.

 8. Nyt se näkyy, nyt taas ei
  Väitä, ettei kaasukammioita koskaan ollutkaan, koska ne eivät enää ole pystyssä. Tietysti tällä logiikalla Mayflower, Karthago, Jimmy Hoffa ja suuri osa Kiinan muuria ei ole koskaan ollut olemassa. Kun sinulle huomautetaan tästä, jätä se huomiotta.

 9. Kafka kävi täällä
  Väitä, ettei kaasukammioita koskaan ollutkaan, koska niistä ei ole valokuvia tai piirroksia. Kun sinulle esitetään valokuvia ja piirroksia, totea, etteivät ne voi olla oikeita valokuvia/piirroksia kaasukammioista, sillä kaasukammioita ei koskaan ollutkaan, koska niistä ei ole valokuvia/piirroksia, sillä niitä ei ole koskaan ollutkaan, koska...

 10. Matematiikka on hauskaa
  Syytä antirevisionisteja numeroilla leikkimisestä samalla kun harrastat sitä itse. Väitä esimerkiksi "holohuijareiden" pienentäneen arviota Auschwitzissä tapettujen juutalaisten määrästä neljästä miljoonasta yhteen miljoonaan. Kun sinulle osoitetaan, että luku neljä miljoonaa oli venäläisten arvio ja viittaa kaikkien uhrien määrään, ei pelkästään juutalaisiin, ja että lukua on Neuvostoliiton ulkopuolella aina pidetty liioiteltuna eivätkä länsimaiset tutkijat ole koskaan poikenneet juutalaisten osalta miljoonan arviostaan, toista vain holohuijareiden pienentäneen arviota Auschwitzissa tapettujen juutalaisten määrästä neljästä miljoonasta yhteen miljoonaan ja että holokausti on sen takia huijausta.

  Tämän taktiikan tarkoitus on tietenkin saada KAIKKI kuolleiden määrät kyseenalaisiksi. Jos neljä miljoonaa on epäluotettava luku, silloin yksi miljoona on yhtä lailla epäluotettava ja niin muuttelet vain lukuja pienemmiksi kunnes pääset nollaan, jolloin - puff! - ei holokaustia!

 11. Suuri harppaus
  Tämä taktiikka menee näin: jos yksi osa holokaustin todistajalausunnoista tuntuu epäluotettavalta, silloin KAIKKI todistajalausunnot ovat epäluotettavia. Jos yksi holokaustin silminnäkijä on muuttanut jotakin kertomuksestaan, silloin kaikki muutkin silminnäkijät ovat valehtelijoita. Jos jotkut leirivangit eivät nääntyneet nälkään, silloin ei YKSIKÄÄN vanki nääntynyt nälkään, jne. Mutta ole varovainen. Tämä on kaksiteräinen miekka - joku voi hyvinkin käyttää revisionistien dokumentoituja valheita osoittamaan, että SINÄKIN olet valehtelija.

 12. Mutta enhän minä ole antisemiitti
  Yritä löytää esimerkkejä yksittäisten juutalaisten tekemistä väärinkäytöksistä ja vihjaa, että tämä saa näyttämään kaikki juutalaiset epäilyttäviltä. Kun sinulta kysytään miksi luulet yhden juutalaisen edustavan kaikkia juutalaisia, mutta yksi kristitty ei edusta kaikkia kristittyjä, jätä kysymys huomiotta.

 13. Idiotismia mukaan ja matkaan
  Tässä on muutamia pikaväitteitä, joita voit helposti esittää. Varoituksen sana - nämä saavat sinut näyttämään välittömästi imbesilliltä: a) väitä että "juutalaiskansa" julisti sodan Hitleriä vastaan (mitä se sitten tarkoittaakin) ja että kaikki mitä hän teki juutalaisille oli vain itsepuolustusta; b) väitä ilman minkäänlaisia todisteita, että ruumiit Auschwitzin polttouuneissa olisivat räjähtäneet ja vahingoittaneet uuneja ja siksi luvut poltettujen ruumiiden määristä ovat epäilyttäviä; c) väitä, että koska Washingtonin Holocaust Memorial Museumissa on pieni kaasukammion malli täysikokoisen sijaan, tämä jotenkin todistaa, ettei kaasukammioita ollut toisen maailmansodan aikaan olemassa; d) väitä, että bordellin olemassaolo Auschwitzissa tarkoittaa, ettei siellä voinut olla kaasukammioita.

 14.  
  Jos et halua näyttää täydeltä pelleltä, on aina olemassa pseudoakateeminen, "kiistan yläpuolella oleva" lähestymistapa. Selitä ylimielisesti, että et ole revisionisti etkä minkään muunkaan "leiman" kantaja; olet vain joku jolla on tervettä skeptisyyttä kaikkeen, mukaan lukien holokaustin historiaan (KAIKKEEN siihen) ja että suoritat omaa tutkimustasi päätelläksesi ovatko tietyt holokaustin tapahtumat todellisia vai eivät. Teeskentele olevasi täysin puolueeton (huolimatta holokaustia tukevien todisteiden vyörystä, jonka kohtaisit samalla hetkellä kun aloittaisit todellisen tutkimisen), mutta kyseenalaista viesteissäsi vain antirevisionistien sanomisia, älä revisionistien väitteitä.

 15.  
  Väitä, että a) leirien juutalaiset kuolivat liittoutuneiden pommituksissa; b) juutalaisia ei tapettu leireillä, vaan heidät siirrettiin Venäjälle; ja c) juutalaisia ei koskaan viety leireille, koska rautateiden kapasiteetti oli riittämätön. Kun joku osoittaa näiden väitteiden olevan toisensa poissulkevia ja että olisi ollut erikoinen temppu liittoutuneiden pommeilta vuonna 1944 tappaa juutalaisia vuonna 1942, jätä nämä huomiotta.

 16.  
  Mitä tulee holokausti"huijauksen" motiiveihin, väitä että holokaustin keksivät toisen maailmansodan lopussa henkilöt, jotka ennakoivat Israe- lin valtion perustamisen, Israelin joutumisen vuosikausiksi riitoihin naapuriensa kanssa, Israelin tarpeen jatkuvalle sotilaalliselle ja ta- loudelliselle avulle Yhdysvalloista sekä mahdollisen yleisen vastustuk- sen tällaiselle avulle, ja jotka siksi kehittivät valtavan huijauksen tuhansine valetodistajineen ja asiakirjoineen, jotta Israelin auttamista mahdollisesti vastustavat tuntisivat myötätuntoa juutalaisia kohtaan, eivätkä siksi vastustaisi apua. Kun sinulle osoitetaan tämän olevan täydellistä idioottimaisuutta ja ettei kansanmurhan uhriksi joutuminen automaattisesti takaa avustusten saamista, jätä tämä huomiotta.

 17.  
  Vaikka kaikki perustelusi lyödään jatkuvasti maan rakoon, odota vain muutama päivä tai viikko ja esitä ne sitten uudestaan.

 18.  
  Muista, että revisionistiyhteisö koostuu lähinnä rasisteista, valkoisten ylivaltaa kannattavista, Israelia vihaavista sekä natseista. Tämä tarkoittaa, että kaikki paitsi edellä mainitun kaltaiset henkilöt jättävät sinut huomiotta. Älä anna fellinimäisten, sisäisesti epäjohdonmukaisten, tutkimattomien ja tekopyhien vääristelyjesi sekä valheittesi estää mielipiteittesi esittämistä. Loppujen lopuksi, sinähän olet taistelemassa totuuden puolesta (sellaisena kuin haluaisit sen olevan).

---

| Takaisin |

---

[ Päivitetty viimeksi: 12.01.2002 ] [ Sivujen suunnittelu, toteutus & sisältö (ellei toisin mainittu): Vesa Tenhunen ]

---